Advertisement

Fudbalska reprezentacaija Danske bi za dva dana trebalo da odigra prijateljski susret u Trnavi protiv odgovarajuće selekcije Slovačke, a kako sada stvari stoje, izgleda da će zbog bojkota standardnih reprezentativaca, Dansku predstavljati igrači iz II i III lige ove zemlje.

O čemu se zapravo radi, selektor Danske pozvao je najjači tim koji je danas trebalo da krene put Trnave, ali se NIJEDAN igrač nije pojavio zbog činjenica da su u ratu sa savezom oko sponzorskih ugovora, pa su za Slovačku otputovali samo novinari. Selektor Hareide takođe je uzeo ,,odmor” jer ne želi da prevodi tim koji nije birao.

Čelnici saveza optužuju igrače da ne žele da sarađaju, sa druge strane igrači se pravdaju da i oni imaju svoje lične sponzore pa da su neophodni dogovori kako bi se razrešili problemi, ali da čelnici saveza ne popuštaju.

Danski savez poslao je dopise svim klubovima nižih rangova u kojem poziva igrače koji žele da igraju za Dansku da se pojave u kampu tima, kako bi se izbegla kazna UEFA, koja bi svakako bila rigorozna jer je ženska reprezenatacija Danske ranije propustila meč sa Švedskom zbog nedostatka igračica, pa je UEFA zapretila da će u slučaju ponavljanja ovakvog incidenta biti rigorozna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here