četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Reprezentacija domaćina nastavlja tradiciju pobeda protiv današnjeg rivala!

Od 21:00 sat u prijateljskom susretu reprezentacija sastaju se selekcije vicešampiona Afrike Egipat  i selekcija Libije.

Egipat igra ovu utakmicu u sklopu priprema za mnogo važniji meč koji ih očekuje 11. juna protiv ekipe Tunisa u kvalifikacijama za Afrički Kup Nacija. Odličan rezultat na prethodnom takmičenju i drugo mesto (poraz u finalu od Kameruna 1:2). Posle ovog takmičenja pobedili su u prijateljskom meču selekcije Togoa sa 3:0 i Jemana 1:0. Za ova dva susreta u junu na spisku igrača su najbolji igrači koji su i stigli do finala ACN-a, osim Ibrahima Salaha (34/1 sredina) i napdača Mohsen (20/4) koji su odsutni zbog povreda. U poslednjih 8 mečeva na domačem terenu nisu poraženi (skor 7-1-0)

Libija se takođe priprema za meč kvalifikacija za Afrički Kup Nacija protiv Komora, a u ovaj meč ulaze posle dva vezana poraza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo od selekcija DR Konga 0:4 i Tunisa 1:0. U poslednjem prijateljskom meču u martu, odigrali su 0:0 protiv selekcije Togoa. Na poslednjih 8 gostovanja zabeležili su 6 poraza i dve pobede (Zelenorstska ostrva i Ruanda). Tim je sastavljen uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata.

U međusobnim mečevima kada je domaćin selekcija Egipta, a odigrali su ih tri, svaki put je slavio Egipat, primili su samo jedan gol, a postigli 9.

29.01.16 FI Egypt Libya 2 : 0
20.01.06 ACN Egypt Libya 3 : 0
27.03.05 WC Egypt Libya 4 : 1

Jasno je da je kvalitet na strani domaće selekcije, koja na svom terenu nije imala problema ni sa mnogo jačim reprezentacijama od Libije, postoji mogućnost da će oba selektora rotirati postave zbog skorašnjih mečeva, ali i pored toga Egipat ima kvalitetniju i ,,dužu“ klupu. Pobeda selekcije Egipta se u kladionici Max bet plaća kvotom 1,40, dok se kombinacija 1&2-4 gola plaća kvotom 2,00, a bila je prolazna na svim mečevima ovih selekcija kada je domaćin bio Egipat.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje