petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Reprezentacija u Tbilisiju spremni za kvalifikacione mečeve

U utorak, 16. februara, reprezentativci Srbije su u večernjim časovima doputovali u Tbilisi, prestonicu Gruzije i mesto gde će odigrati poslednja dva meča u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. Odmah po dolasku, naš nacionalni tim je ušao u „balon“ koji se sastoji iz boravka u hotelu i dvorani.

Već danas, „Orlovi“ su trenirali dva puta kako bi se što pre privikli na vremensku razliku i uslove u dvorani „Tbilisi Sport Palas“.

Selektor Kokoškov na put je poveo 14 igrača a to su: Miroslav Raduljica, Aleksa Avramović, Nikola Rebić, Boriša Simanić, Nemanja Dangubić, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Dragan Apić, Filip Petrušev, Marko Luković, Luka Ašćerić, Dalibor Ilić, Marko Radovanović i Nemanja Nenadić.

U Beogradu je ostao Stefan Đorđević, dok bi Marko Gudurić i Vasilije Micić trebalo da se priključe timu za nedeljni meč protiv Švajcarske.

Prvu utakmicu reprezentacija Srbije igra u petak, 19. februara od 16.00 časova protiv Gruzije. Dva dana kasnije, „Orlovi“ će od 13.00 časova igrati protiv nacionalnog tima Švajcarske.


Izvor: KSS

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje