petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Reprezentativac Gvineje poziva bivšeg saigrača u Liverpul

Liverpul je tokom zimskog prelaznog roka ostao bez napadača Dominika Solankea (otišao u Bornmut), a očekuje se da klub narednog leta napuste i Divok Origi, odnosno Danijel Staridž.

Ukoliko se to i dogodi, „Redsima“ će biti neophodan novi golgeter, a jedno od potencijalnih pojačanja ovog kluba spominje se i fudbaler RB Lajpciga, Timo Verner. Nemački reprezentativac ima važeći ugovor sa „Bikovima“ do juna 2020. godine, te bi vrlo lako mogao tokom leta da promeni klupsku sredinu. Međutim, za usluge sjajnog golgetera zainteresovani su brojni timovi širom Evrope, te operativci Liverpula neće imati nimalo lak zadatak da realizuju transfer Vernera na Enfild.

U tome bi mogao da im pomogne i reprezentativac Gvineje, Nabi Keita koji je nastupao zajedno sa Vernerom u redovima nemačkog bundesligaša.

„U Lajpcigu smo igrali zajedno i Timo mi  je bio jedan od najboljih prijatelja u Nemačkoj. Ukoliko odluči da promeni klub, voleo bih da ponovo zaigram sa njim, te ću ga pozvati da dođe na Enfild“, poručio je Keita.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje