četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Reprezentativac Škotske, novo pojačanje Liverpula!

Andrew Robertson, potpisao je danas ugovor sa Livepulom u koji stiže iz Hal Sitija u transferu vrednom 8 miliona funti, ali ako se ostvare i neki bonusi transfer može da naraste i do 10 milona funti. Igrač je sa klubom potpisao višegodišnji ugovor.

Robertson je 45. Škot koji će obući dres Liverpula, a svoju karijeru počeo je da gradi iz škotskog nižerazrednog kluba Kvins Park, odakle prelazi u Dandi Junajted 2013-te godine kao slobodan igrač, samo godinu dana kasnije Dandi je od transfera ovog levog beka zaradio 3,6 miliona evra koliko je Hal platio za njegove usluge. U dresu Hala je odigrao  115 mečeva, postigao 5 golova i zabeležio 10 asistencija. Za nacionalni tim Škotske je odigrao 15 mečeva i postigao 1 gol. U Liverpulu će nositi dres sa brojem 26.

Menadžer Jurgen Klop je o ovom transferu rekao: ,, Za Adrewa ovo je veliki korak na njegovom neverovatnom putovanju u kratkom vremenskom periodu. Sviđa mi se njegova priča, kako je postao profesionalac i uspeo da dođe do ove tačke u njegovoj karijeri. Kada razgovarate sa njim, jasno je zašto napreduje, ima neverovatnu strast za fudbalom, stvarno voli tu igru. Njegov stav je neverovatan, potpuno neverovatan. Njegov talenat i veština su takođe jako, jako dobri. Ima iskustvo igranja u Premijer ligi, i ima mentalitet i kvalitet da bude još bolji. Znam da će mu naše okruženje pomoći da pogura sebe ka još višim ciljevima nego što ih ima sada. On je igrač koji nema limita u svojim ambicijama.’

 

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje