sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Republika Irska oslabljena u meču kvalifikacija!

Selektor Republike Irske, Martin O’Neal imaće puno problema oko sastavljanja tima za važan meč kvalifikacija protiv Velsa, koji je na programu u petak.

On za ovaj meč neće moći da računa na do sada standardne igrače, štopere Shane Duffy-a iz Brajtona,Ciarian Clarka iz Njukastla i Paula McShane iz Redinga, veznjake Hary Artera iz Bornmuta i Wesa Hoolahana iz Noriča, kao i napadača Robia Kina koji se povukao iz reprezentacije. Uz njih pod znakom pitanja su i nastupi veznog igrača iz Evertona Jamesa McCarthy-a i Daryla Murphy-a, napadača Njukastla.

O povređenim igračima O’Neal je rekao: ,, Do koliko ste stigli na listi, ovo je najduža lista povređenih igrača od kako sam stigao na ovaj posao i na našu nesreću baš u važno vreme po naš tim. Ipak neki drugi igrači moraće da istupe i budu spremni za petak.“

Stanje na tabeli grupe D posle četri odigran kola je takva da je Republika Irska prva na tabeli sa 10 osvojenih bodova, druga je Srbija sa osam, treći Vels sa 6 bodova, slede Austrija sa 4 boda, Gruzija ima 2, dok Moldavija na poslednjem mestu ima 1 bod.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje