petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Revanš mečevi 1.kola kvalifikacija za Ligu šampiona (04-jun)

Prošlog utorka i srede ogirane su prve utakmice-1.kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a na našem portalu mogli ste da čitate detaljne analize i predloge za klađenje za 4 od 5 odigrana susreta. Ovog puta probaćemo na osnovu prvih mečeva, da damo određene sugestije i predloge za igru:

18:00  Infonet Tallin (Estonija) – Hibernians (Malta) (prvi meč 2:0 za Hibernians): Prvi meč imeđu ovih rivala imao je dva različita poluvremena, u prvom su gosti najpre promašili penal u 5.minutu(Nesterov), da bi nešto kasnije gosti pogodili i prečku. Uz to tokom celog poluvremena bili su opasniji rival iako je posed bio na strani domaćina.U drugom delu igre mnogo bolja igra domaćina, a od 5 pokušaja ka golu Infoneta, dva su bila precizna i to brazilca Žorginja i domaćeg igrača Kristensena. U revanš meču očekuje nas potpuno obrnuta situacija nego u prvom susretu, domaći tim koji je u takmičarskoj formi, pokašaće da već tokom prvog poluvremena iskoristi i faktor klime, jer je u Talinu mnogo hladnije nego na Malti, kako bi sustigao barem jedan gol zaostatka, a pokazali su u prvom susretu da mogu da budu vrlo opasni.  (najavu prvog meča, pročitajte na linku)

PREDLOG za klađenje: 1X&2+ (kvota 1,65)


18:00 Trepča 89 (Autonomna Pokrajna Kosovo) – Vikingur Gota (Farska Ostrava) (prvi meč 2:1 za ekipu Vikingura): Očekuje nas prvi zvaničan meč u evrokupovima koji će se odigrati u južnoj srpskoj pokrajni, a domaći tim je u prvom meču uspeo da postigne evro gol udarcem sa 20 m, u režiji Hajdarija. Veći deo meča upravo je ekipa Trepče imala veći posed lopte, a uz to je uputila i više udaraca ka golu protivnika. Ono što je interesantno jeste da je među boljim pojedincima susreta bio igrač Vikingura, Filip Đorđević, rođen u Srbiji, on je asistirao kod prvog gola domaćina. Očekuje se pun stadion na Kosovu i velika podrška navijača, uz to vremenski uslovi biće na strani domaćina, tako da se može očekivati da ukoliko ih ne savlada treme i ponove igru iz prvog meča, možda dođu i do istorijskog uspeha i plasmana u 2.kolo. (Najavu prvog meča pročitaje na linku)

PREDLOG za klađenje: GG (kvota 1,78)


19:30 Europa FC (Gibraltar) – The New Saints (Vels) (prvi meč 2:1 za ekipu Europe): Jedino veliko iznenađnje u prvim mečevima priredila je ekipa iz Gibraltara koja je na gostovanju sasvim zasluženo slavila rezultatom 2:1. Domaća ekipa TNS-a koja je bila favorizovana pre meča, uputila je samo jedan udarac u okvir gola gostiju i tada postigla jedini pogodak. Gosti su pored postignutih golova, uputili još nekoliko opasnih udaraca, ali je golman Harrison dva puta uspešno intervenisao. Jedini problem za domaćina moglo bi da bude to što će ovaj meč odigrati van svog stadiona, ali ukoliko ponovi igru iz prvog meča, gosti iz Velsa će završiti takmičenje veća u prvom kolu.(Najavu prvog meča pročitajte na linku)

PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,75)


20:30 Santa Coloma (Andora) – Alashkert (Jermenija) (prvi meč 1:0 za Alashkert): Teže nego što se očekvalo Jermeni su slavili u prvom meču, iako su imali terensku inicijativu i posed lopte i čak 11 pokušaja ka golu rivala, jedini gol delo je Nenadovića koji je majstorski petom sproveo loptu u mrežu rivala posle centaršuta sa strane i asistencije Dashyana. Gosti su uspeli da upute jedan šut u gol rivala, a tokom celog meča, njihove akcije završavale su se na 30 m od gola rivala iako su do tog dela terana odlično kombinovala. Nedostatak hrabrosti ili ofanzivnog kvaliteta teško će nadoknaditi i u revanš meču na domaćem terenu, gde očekujemo identičnu utakmicu sa malo golova, ali i napadima gosta koji je objektivno kvalitetniji rival. (Najavu prvog susreta pročitajte na linku)

PREDLOG za klađenje: 0-1 prvo poluvreme& 0-2 drugo poluvreme (kvota 1,53)


20:30 La Florita (San Marino) – Linfild (Severna Irska) (prvi meč 1:0 za Linfild): Teže nego što su mnogi očekivali, šampion Severne Irske je slavio u prvom meču, gde su gosti odigrali odličnu defanzivnu utakmicu, a naročito se istakao golman Vivian koji je odbranio nekoliko opasnih pokušaja domaćin i penal u Burnsu u 64.minutu. U oba dela igre posed lopte je bio na strani domaćina, ali sa malo pravih šansi, tek tokom drugog dela igre Linfild je stvorio nekoliko opasnih situacija, a samo jednom je preko Sukke uspeo da zatrese mrežu rivala u 89.minutu. Ekipa La Florite moraće da napadne ali to u prvom meču nisu prikazali da umeju, nijedan pokušaj u gol rivala i 3 pokušaja van okvira gola premalo su za ekipu koja je šampion jedne zemlje. Ukoliko budu krenuli ofanzivnije, iskusniji igrači Linfilda će znati to da kazne sa nekoliko golova u mreži rivala.

PREDLOG za klađenje: La Florita ne postiže gol (kvota 2,02)


Nadamo se da će vam se neki predlog svideti i da ćemo biti uspešni bar kao prilikom prvih mečeva koji su odigrali ovi rivali. Sve najave za prve mečeve možete pročitati na: https://www.sportskenovosti.net/kategorija/najave-i-prognoze/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje