subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Revanši utakmica Lige Šampiona

Danas se igraju 4 uzvratna meča košarkaške Lige Šampiona.

Prva utakmica je u Nemačkoj od 20h gde Ludwigsburg dočekuje Banvit i to sa prednošću od 5 poena. Turska ekipa igra sjajno, a njihov najbolji igrač Jordan Theodore postavio je sliku na Instagramu gde kaže da idu da poravnaju skor.

Italijanska ekipa Dinamo Sassaria ulazi u meč protiv Monaca sa minusom zaostatka od 11 poena i željom za iskupljenje. Amerikanac Trevor Lacey proglašen je MVP-om proteklog vikenda za partiju u italijanskom šampionatu, a videćemo da li će forma uz podršku navijača biti dovoljna za pobedu.

Tenerife i Asvel su izjednačeni nakon prvog meča, a ostrvljani igraju odlično na domaćem terenu i najavljuju trijumf. Francuzi su doveli zamenu za povređenog Utera u vidu iskusnog australijanca David Andersena, i ekipa u kojoj igra bivši igrač Crvene Zvezde – DeMarcus Nelson i čije deonice ima Tony Parker se neće predati.

U okviru Lige Šampiona, ekipa iz grada mostova samo jedanput je izgubila na domaćem terenu. Venezia je u deficitu iz prvog meča gde Pinar Karsiyaka ima prednost od 3 poena.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje