sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

RK Vardar ostao bez ponajboljeg igrača

Aktuelni prvak Evrope – RK Vardar ostao je bez jednog od svojih ponajboljih prvotimaca – Dainisa Krištopansa koji se preselio u redove nemačkog bundesligaša – Fukse Berlina.

29-godišnji Krištopans koji igra na poziciji desnog beka je raskinuo ugovor sa makedonskim klubom (zbog trenutno loše situacije i problema sa finansijama), te će letonski reprezentativac do kraja sezone nastupati u dresu Fukse Berlina, a narednog leta i oficijalno postaje novi igrač – Paris Sen Žermena (transfer koji je ugovoren još pre nekoliko meseci).

„Velika zahvalnost Vardaru i svim ljudima u klubu. Zajedno smo proveli spektakularno vreme. Uspeli smo da osvojimo titulu u Ligi Šampiona, ali od  nečeg mora da se živi. Sada dolazim u jedan od najboljih nemačkih klubova i njihov dres ću nositi sa velikim ponosom“, kazao je Krištopans.

Letonac je tokom 2017. godine stigao u Vardar sa kojim je prošle godine uspeo da osvoji naslov prvaka Evrope, u čijem je dresu stekao i epitet jednog od najboljih desnih bekova na svetu.

Fotografija preuzeta kao screenshot sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje