subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Robet Prosinečki objavio spisak igrača za prijateljske mečeve!

Novi selektor fudbalske reprezenetacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Bugarskom i Senegalom, 23. i 27.marta ove godine

Na spisku igrača nema standardnog golmana Asmira Begovića iz Stouka koji je povređen, dok je nekadašnji igrača Dinamo Zagreba, a sada Seltika, Šimunović odbio poziv zbog povrede, iako mnogi smatraju da je po sredi neki drugi razlog. Senad Lulić i Vedad Ibišević nisu na spisku jer su se povukli iz nacionalnog tima. Deni Milošević iz Konyaspora i Smail Prevljak iz Matensburga će debitovati u selekciji.

Na spiksu igrača su:

Golmani: Ibrahim Šehić (Qarabag), Kenan Pirić (Zrinjski) i Jasmin Burić (Lech Poznan)

Odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Ognjen Vranješ (AEK Atina), Ervin Zukanović (Genoa), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Samir Memišević (Groningen) i Ermin Bičakčić (Hoffenheim)

Vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Miralem Pjanić (Juventus), Haris Medunjanin (Philadelphia Union), Edin Višća (Basaksehir), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Deni Milošević (Konyaspor), Elvis Sarić (Sarajevo), Gojko Cimirot (Standard Liege) i Goran Zakarić (Željezničar)

Napad: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Grasshopper), Riad Bajić (Basaksehir) i Smail Prevljak (Mattersburg).

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje