četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ROGER FEDERER – STEFANOS TSITSIPAS – NAJAVA FINALA U DUBAIJU

U velikom finalu turnira u Dubaiju snage će odmeriti legendarni Švajcarac Rodžer Federer i mlada nada svetskog tenisa Grk Stefanos Cicipas. Biće ovo njihov njihov treći duel, a trenutni rezultat je 1:1 s tim što je Federer pobedio na Hopman kupu, a Cicipas na Australijan openu koji je mnogo bitnije takmičenje.

Ovaj meč je u punom znaku Rodžera Federera, jer je ovo sjajna prilika da dođe do svoje 100. titule u karijeri. Ceo svet priželjkuje da se to dogodi, a ako vlasnik turnira izjavi da želi Federeru što lakši žreb, onda znate koliko je sati.

Turnir u Dubaiju je jedan od omiljenih za Rodžera Federera. On ima kuću u Dubaiju, ovde se sprema za početak sezone, a i uslovi mu maksimalno odgovaraju. Pošto se igra u pustinji, vazduh je razređen što znači da loptice brže putuju kroz vazduh. Sve su to sitnice koje Federer voli, a nije slučajnost da će Federer danas igrati deseto finale.

Njegov današnji protivnik Cicipas polako, ali sigurno prikuplja fanove širom sveta. Neverovatnu harizmu ima ovaj momak i to publika ume da prepozna. Njegovo ponašanje nije veštačko, momak je 100% prirodan i svoj, i zato je tu gde jeste. Cicipas igra tenis života, a u Dubai je došao sa titulom iz Marseja. Vezao je osam pobeda i u ovo finale ulazi maksimalno rasterećen, jer zna da ga čeka težak protivnik i ceo stadion koji će biti protiv njega.

Iako Federer nije ništa specijalno prikazao ove nedelje on danas mora biti favorit. Ne računajući meč protiv Ćorića koji je odigrao perfektno, sve ostalo nije bilo na nivou Federera. U nekoliko situacija je imao mnogo sreće koja je uticala na tok rezultata. I danas ima sreću, jer će igrati protiv umornog protivnika koji je zreo za poraz. Kao što smo već rekli, Cicipas je u Dubai dišao sa titulom iz Marseja, a juče je igrao teško polufinale protiv Gaela Monfisa. Taj meč je trajao tri sata i iscedio je i ono malo energije što je ostalo u Cicipasu. Činjenica je da se finala igraju na adrenalin, ali ne verujemo da Cicipas danas može da odigra kako zna. Prosto nije normalno da igra u kontinuitetu na ovako visokom nivou, a i ako će od nekog da izgubi neka to bude od Federera.

Švajcarac je veoma motivisan da se osveti Grku za poraz sa Australijan opena. To je bio meč u kojem je Federer propustio čak 12 brejk lopti i na kraju je za to platio cenu. Nema šanse da se takav scenario ponovi, i danas sve osim pobede Federera bi bilo iznenađenje.

Kvota na pobedu Švajcarca nije bajna, ali ipak može da se iskoristi. Mi nećemo igrati na čistu pobedu, jer kvota 1,35 je zaista mala. Zato smo se odlučili da malo pojačamo tip sa jednim prelazom koji se plaća kvotom 1,60. Ova kvota može da se veže sa nekim fudbalom, ili nekim drugim sportom i da da savršen dubl. Vi odlučite šta vam je najsigurnija varijanta.

Predlog za klađenje: Pobeda Federera 1-1 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje