četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 3 – Predlog za klađenje

Svesno smo preskočili prva dva dana Rolan Garosa, jer je vreme promenljivo i često se prekidaju mečevi. Vremenska prognoza je očajna za celu nedelju, igrači se žale na hladnoću i loše uslove, te vam savetujemo da se ne zalećete mnogo na Rolan Garos.

Ipak, danas pravimo jedan izuzetak, jer smatramo da su kladionice dobrano pogrešile sa kvotama. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Kanađanin Denis Šapovalov i Francuz Žil Simon. Kladionice favorizuju Šapovalova sa kvotom 1,12 i ako nas pitate to je sramna kvota.

Činjenica je da su najbolji dana Žila Simona iza njega, ali on je na grend slemu poznat kao igrač koji daje sve od sebe, i koji igra maratone. Fernando Verdasko, Andreas Sepi i on su sveto trojstvo grend slema za maratonske mečeve, a danas igra na svom terenu.

Šapovalov igra dobro tu nema spora. Stigao je do polufinala Rima i čini se da se kladionice vode tim turnirom, ali opet treba biti oprezan. Mnogi igrači nisu igrali na tom turniru, mnogi su se tek vratili sa američke turneje, te to ne može biti pravi reper. Drugo, uslovi u Parizu su dosta drugačiji i teži za Šapovalova, te Simon sigurno ima svoju šansu.

Podlga je spora, servis gotovo da neće imati ulogu u ovom meču, a u dugim razmenama Simon je oduvek bio dobar igrač te smo gotovo ubeđeni da može do seta. Value na ovu kvotu apsolutno postoji, i ona se igra i po cenu pada.

Predlog za klađenje: Simon osvaja set 2,10

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje