subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 3: Predlog za klađenje

Slično kao i juče treći dan Rolan Garosa donosi zaista skromnu ponudu. Ima mnogo mečeva sa mizernim kvotama, pa treba biti jako jako oprezan.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaći teniser Gael Monfis i Španac Albert Ramos Vinjolas. Favorit za prolaz u narednu rundu je Ramos, čija se pobeda plaća kvotom 1,60.

Realno gledano kvote su postavljene kako treba, ali uvek postoji ono „ali“. Igrati protiv Gaela Monfisa u sred Pariza je teško zamislivo za nas. Glavni razlog za ovu kvotu na Ramosa je činjenica da Monfis nije dugo igrao zbog problema sa povredom. Odigrao je svega nekoliko mečeva, i to su bili uglavnom porazi. Ipak, mi mislimo da se on dobrano čuvao za ovaj turnir, jer ako neko ume da iskoristi publiku onda je to Gael.

U dosadašnjem delu karijere Monfis je 14 puta nastupao u glavnom žrebu Rolan Garosa i samo dva puta je ispao u prvom kolu. Prvi put je bilo davne 2005. godine kada je ispao od Kanjasa u svom prvom nastupu na Rolan Garosu, a drugi put je u prvom kolu ispao prošle godine. Ta godina je godina korone i ne treba je uzeti za ozbiljno.

Ako malo dublje pogledamo rezultate MOnfisa u Parizu ne možemo naći neke ekstra rezultate, ali kada je gubio gubio je od najboljih igrača u tom trenutku. Tu su bili igrači poput Tima, Federera, Marija, Đokovića, Nalbandijana i tako dalje. Vrlo retko se dešavao neki kiks da izgubi od nekog anonimusa, ili tenisera koji nije bolji od njega.

Da Monfis ima dovoljan broj mečeva u svojim nogama kvote bi sigurno bile obrnute. U skladu sa tim mi vidimo određeni value na pobedu Gaela.

Predlog za klađenje: Monfis osvaja dva seta 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje