sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 4 – Predlog za klađenje

Svesno smo preskočili prva dva dana Rolan Garosa, jer je vreme promenljivo i često se prekidaju mečevi. Vremenska prognoza je očajna za celu nedelju, igrači se žale na hladnoću i loše uslove, te vam savetujemo da se ne zalećete mnogo na Rolan Garos.

Danas su na programu mečevi druge runde, a meč koji je nama zapao za oko odigraće Kazahsantac Aleksander Bublik i Italijan Lorenco Sonego. Kladionice favorizuju Bublika sa kvotom 1,60, a mi se baš i ne bi smo složili sa tom postavkom kvota.

Uslovi u Parizu apsolutno ne pogoduju Bubliku, jer se njegova igra zasniva na snažnom servisu i agresivnoj igri. Zbog veoma hladnog vremena uslovi su baš spori, te servis neće imati veliku ulogu. Bublik će poene morati vredno da zaradi i to kroz igru u polju, a tu prednost ima Sonego.

Šljaka nije podloga koju Bublik preferira, a to potvrđuje statistika koja kaže da Bublik kroz celu karijeru ima 33 pobede i 32 poraza.

Bublik je igrač koji ne može tokom celog meča da drži koncetraciju na visokom nivou, a to posebno dolazi do izražaja ne grend slemovima gde se igra na tri seta. Verovali, ili ne on je do sada u karijeri igrao 28 mečeva na grend slemovima, ima skor 14:14, a barem set je gubio na svakom meču. Ovo svakako nije slučajnost i treba uzeti u obzir.

Ne znamo zašto je Bublik favorit zaista. Verujemo da se kladionice vode činjenicom da je Bublik u prvom kolu dobio Gaela Monfisa, ali Francuz nije odigrao takmičarski meč dugo dugo vremena, te ta pobeda i nije neki parametar.

Ovo je u najmanju ruku izjednačen meč i po nama vredi probati sa Sonegom.

Predlog za klađenje: Sonego osvaja dva seta 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje