četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 4 – Predlog za klađenje 2

Svesno smo preskočili prva dva dana Rolan Garosa, jer je vreme promenljivo i često se prekidaju mečevi. Vremenska prognoza je očajna za celu nedelju, igrači se žale na hladnoću i loše uslove, te vam savetujemo da se ne zalećete mnogo na Rolan Garos.

Drugi ujedno i poslednji meč na koji ćemo mi staviti novac odigraće mladi Italijan Janik Siner i domaći teniser Benjamin Bonzi. Po kladionicama apsolutni favorit je Siner sa kvotom 1,12, ali mi ovde mirišemo nešto veću borbu.

Ako ste pratili prva 2-3 dana Rolan Garosa mogli ste videti da se svi igrači dobrano muče, a to se posebno odnosi na favorite. Ako izuzmemo Đokovića, Nadala i Tima svi ostali igrači su se dobrano namučili. Danil Medvedev je ispao u prvoj rundi, Cicipas je igrao pet setova, Rubljov je igrao pet setova i tako dalje i tako dalje. Kladionice se ovde vode činjenicom da je Siner u prvoj rundi oduvak Davida Gofana sa 3:0. Bio je to zaista impresivan meč mladog Italijana, ali treba uzeti u obzir da je Gofan u očajnoj formi i da je bio baš baš nervozan u tom meču. Pobeda jeste velika, ali je ipak treba uzeti sa velikom dozom opreza.

Druga stvar vezana za ovaj meč je činjenica da će mnogi kladioničari vođeni tom pomenutom pobedom nad Gofanom svi da se zalete na Sinera. U takvim situacijama vrlo često dolazi kontra, pa da vidimo ko je u pravu.

Siner nema velikog iskustva na grend slemovima i protiv domaćeg igrača koji će verujemo sve dati da se pokaže pred svojm navijačima možda i izgubi set.

Predlog za klađenje: Bonci osvaja set 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje