četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 7: Predlog za klađenje

Svesno napravljena pauza od neka dva dana, jer su rezultati baš loši. Sada se mogla stvoriti adekvatna slika za svakog tenisera i teniserku i malo ozbiljnije analizirati određeni meč.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Čehinja Barbora Krejčikova i Elina Svitolina. Favorit za prolaz u narednu rundu je Svitolina, čija se pobeda plaća kvotom 1,65. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Krejčikova igra fenomenalan tenis u poslednje vreme i ova kvota na Svitolinu je baš kako treba. Čehinja je u Pariz došla sa titulom iz Strazbura i mi smo mislili da će je umor stići, ali pogrešili smo. Samopouzdanje je jako čudna stvar, ali delotvorna u većini slučakeva. Krejčikova je pre svega poznata po dubl konkurenciji, ali kada je samopouzdanje na nivou onda se igra dobro na svim poljima.

Nema sumnje da u svim segmentima igre Krejčikova može da parira Svitolini, koja baš baš oscilija. Ukrajinka bez ikakve sumnje jeste bolja igračica, ali nekonstantna je i retko u poslednje vreme dobija glatko mečeve. Mi ovde očekujemo veliku borbu, bar jedan produžen set i naravno over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje