petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 7 – Predlog za klađenje

Nastavljamo sa veoma pametnim i pre svega uspešnim klađenjem na ovogodišnjem Rolan Garosu. Čini se da je odluka jedan predlog dnevno pravo rešenje za ovaj očajan turnir koji je pun iznenađenja. Za sada smo na skoru 4/5 i samo tako treba nastaviti.

Danas nam je za oko zapao meč u kojem će snage odmeriti Čileanac Kristijan Garin i Rus Karen Hačanov. Kladionice blagu prednost daju Garinu sa kvotom 1,80, što je ok, ali i pokazatelj da se Hačanov i te kako pita u ovom meču.

Mi prednost dajemo Rusu iz mnogo razloga. Svesni smo činjenice da je šljaka podloga na kojoj se Garin mnogo bolje snalazi od Hačanova, ali njegove igre nisu pokazale da je u pravoj formi. Još od turnira u Hamburgu Garin je pokazivao određene slabosti na koje mnogi nisu obratili pažnju, jer su videli samo pobede koje jeste ostvarivao, ali ne tako lako kako se čini na prvi pogled. Slična situacija je i ovde na Rolan Garosu. Garin je redom dobijao Kolšrajbera i Polmansa sa 3:1, a verujte da je moglo biti potpuno drugačije posebno u meču protiv Polmana. Austrlijanac je bez problema mogao da osvoji dva seta i možda pobedi na kraju, ali neikustvo u odlučujućim trenucima su ga koštale pobede.

Što se Hačanova tiče ruku na srce imao je sreće sa žrebom, jer je naleteo na Majčraka i Veselog. U ovom trenutku to su čelendžer igrači, ali Hačanov je to relativno lako rešio u svoju korist. Bilo je tu određenih problema na servisu, ali se Hačanov uglavnom izvlačio.

Egal je ovo meč ako nas pitate, ali prednost moramo dati Hačanovu. Treba istaći da je Garin predao meč u dubl konkurenciji. Za sada se ne zna razlog, ali možda postoji neka povreda koju Čileanac krije. Očekujemo veliku borbu i na kraju pobedu Hačanova.

Predlog za klađenje: Pobeda Hačanova 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje