subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos: Đoković može biti zadovoljan, Tim u Nadalovom delu žreba

Objavljen je žreb za Rolan Garos. Prvi teniser sveta Novak Đoković svoj put ka tituli na Rolan Garosu započinje duelom protiv Šveđanina Mikaela Imera. Imer je trenutno 80. teniser na ATP listi, a Đoković u dosadašnjem delu karijere nije igrao protiv njega.

Đokovićev potencijalni rival u drugom kolu biće bolji iz duela Ugo Delijan – Rikardo Berankis. U Đokovićevom delu žreba se nalaze još Hubertom Hurkač, Karen Hačanov, Pablom Karenjo-Busta, Jan-Lenardom Štruf, Mateo Beretini, Danilom Medvedevi i Stefanosom Cicipas. Iako su u ovom delu žreba Cicipas i Medvedev, to su rivali za onu kasnu fazu turnira, a i oni nisu poznati kao igrači koji se mogu pohvaliti rezultatima na šljaci. Đoković svakako može biti zadovoljan žrebom, jer u njegovom delu žreba nema Austrijanca Dominika Tima koji ga je pobeđivao u prethodna dva duela na Rolan Garosu.

Pored Đokovića od srpskih tenisera u glavnom žrebu Rolan Garosa se nalaze još Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Laslo Đere i Filip Krajinović, a u borbi za glavni žreb je i Nikola Milojević koji igra treće kolo kvalifikacija,

Kecmanović nije imao sreće sa žrebom, jer je naleteo na Argentina Dijega Švarcmana, Lajović će igrati protiv Đanluke Magera. Krajinović je imao sreće, jer će igrati protiv kvalifikanta, a Đere će igrati protiv Kevina Andersona.

Rolan Garos na programu je od 27. septembra do 11. oktobra. Titulu brani Rafael Nadal.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje