četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Kvalifikacije: Predlog za klađenje – Petak 25. septembar

Danas su na programu preostali mečevi trećeg kola kvalifikacija za Rolan Garos. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Rus Aslan Karatsev i Amerikanac Sebastian Korda. Kladionice favorizuju Karatseva sa kvotom 1,35 i ta kvota iz nama nepoznatog razloga ima tendeciju rasta. Mi se apsolutno ne slažemo sa tim, te ćemo datu kvotu pokušati da iskoristimo.

Karatsev je u ovom trenutku možda i najbolji igrač na čelendžer turu. Od kada se teniska sezona nastavila, Karatsev je igrao na tri čelendežra i verovali, ili ne dva je osvojio, a na trećem je igrao finale u kojem je poražen od Stena Vavrinke. Apsolutno fenomenalna forma koja je preneta i na ove kvalifikacije gde je zabeležio dve sigurne pobede protiv Cauzaxa i Purcela.

Što se Korde tiče američki čelendžer igrač koji je po nama imao mnogo sreće sa žrebom, jer je naleteo na igrače koji su slični njemu. Kada kažemo slični njemu mislimo pre svega na američku školu tenisa koja se bazira na brzim terenima. Igrači kao što su Kruger i Šnur nisu igrači koji se mogu pohvaliti nekim igrama i rezultatima na šljaci. Nešto ubedljivije pobede su učinile da Korda izgleda dobro, ali to je lažna slika.

Karatsev je ovde izraziti favorit i sve osim njegove pobede bi bilo veliko iznenađenje. Njegova čista pobeda se može iskoristiti za neki duble, ili triple, ali pošto je kvota na maksimalnu pobedu idealna za single, mi biramo tu opciju.

Predlog za klađenje: Pobeda Karatseva 2-0 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje