Advertisement

Ne pamti se ovako loš grend slem. Fora je u tome što su oni najveći favoriti stacionirani u jednom delu žreba, a u onom drugom može svako svakog da dobije. Đoković, Nadal i Federer dobijaju po planu, a ovamo na drugoj strani može da dobije svako svakoga. Iz tog razloga se čini da ima malo više iznenađenje.

Današnji parovi jako teški za prognozu. Mi ćemo za one nama vredne za klađenje dati neko svoje mišljenje, a na vama je da odlučite šta će te i kako će te.

14:00 Garin – Medvedev

Medvedev je skinuo maler na Rolan Garosu. Pobede su mu se svakako osladile, pa polako počinje da menja izjave vezane za ovaj turnir. Ipak, bez obzira na to njegove igre nisu dobre kao što neki možda očekuju. Ima tu dosta oscilacija, dostsa problema sa servisom, ali na njegovu sreću protivnici to ne znaju da kazne. Igrao je do sada uglavnom sa Amerikancima koji ne preferiraju šljaku, a danas ga čeka klasični “šljakaš” Garin. Očekujte ovde sve, ali bukvalno sve. Garin je jedan veliki ratnik na terenu i sigurno može ovaj meč da zakomplikuje.


14:00 Cicipas – Karenjo Busta

Nemojte sumnjati da će ovo biti jedan dobar meč. U najavi turnira smo pisali da je Cicipas jedan od favorita za osvajanje turnira, ali njegove igre nisu tako dobre kao što smo očekivali. Da li se Grk štedi za ono što sledi mi ne znamo, ali ako oće da ide do kraja mora mnogo mnogo bolje. Pokazao je dosta slabosti pre svega na servisu, a danas ga čeka jako jako dobar defanzivac. Kvote su zaista smešne, a po našem mišljenju ovde bi moglo biti drame.


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here