četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos: Šok na startu turnira, Anđelik Kerber ispala u prvom kolu

Rolan Garos samo što je počeo, a iznenađenja su počela da se nižu. Nemačka teniserka Anđelik Kerber poražena je u prvom kolu od mlade Ruskinje Anastasije Potapove. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:4 6:2.

Anđelik Kerber je pre Rolan Garosa imala problema sa povredama, ali niko nije očekivao da će ispasti odmah na startu. Potapova je upisla prvu top 10 pobeda u karijeri, a plasman u drugo kolo nekog od grend slemova joj je najveći uspeh u karijeri.

Odmah na startu meča se videlo da Kerber nije na svom niovu. Tempo je diktirala Potapova koja se pitala za svaki poen u meču. Statistika kaže da je Potapova imala 28 vinera i 21 grešku i to potvrđuje njenu dominaciju.

U prvom setu Ruskinja je u dva navrata imala brejk prednosti i uz malo muka na kraju uspela da osvoji prvi set. U nastavku duela je bila mnogo opuštenija što se i odrazilo na rezultat.
Ruskinja je napravila dva tri brejka u drugom setu i na furiozan način se plasirala u drugo kolo u kojem će igrati protiv bolje iz duela Vang/Vondruošova.

Ostali rezultati:

Martić – Jabeur 6:1 6:2
Muguruza – Tauzend 5:7 6:2 6:2
Larson – Ribarikova 6:3 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje