petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Roman Zobnin će zbog ozbiljne povrede kolena pauzirati bar 5 meseci!

Vezista moskovskog Spartaka, Roman Zobnin, zbog ozbiljne povrede kolena pauziraće bar 5 meseci, što znači da će zasigurno propustiti predstojeći Kup Konfederacija, ali i veliki deo jesenje faze prvenstva Rusije. Zobnin je povredu desnog kolena zaradio na sinoćnom prijateljskom susretu reprezentacija Mađarske i Rusije, pa je teren morao da napusti već u 32. minutu, kada ga je zamenio Aleksandr Jerohin. Prema izjavi glavnog doktora ruskog nacionalnog tima reč je o povredi bočnih ukrštenih ligamenata desnog kolena.

Očekuje se da će Zobnin večeras otputovati u Italiju gde će mu tokom sutrašnjeg dana biti izvršena operacija. Prema prvim informacijama ovaj 23-godišnjak je primoran da pauzira oko 4 do 5 meseci.

Utakmica je završena pobedom reprezentcije Rusije rezultatom 3:0. Prvi gol na utakmici postigao je Fjodor Smolov u 20. minutu (na asistenciju Romana Zobnina), da bi tačno 20 minuta kasnije loptu u svoju mrežu poslao Marton Epel. Konačan rezultat postavio je Dmitrij Poloz na asistenciju Alekseja Mirančuka u 89. minutu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje