četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ronaldo: Romario je ku**** sin, morali smo da mu spremamo kafu

Mnogi ljubitelji fudbala smatraju da je legendarni brazilski napadač Ronaldo Nazario da Lima (45) najbolji igrač svih vremena. U svojoj karijeri nastupao je za PSV, kao i za ljute rivale Barselonu, Real Madrid, Inter i Milan. Sa Brazilom je osvojio dva svetska prvenstva.

U jednom intervjuu dotakao se i njegovih početaka i kako je izgledao susret sa tada poznatim i velikim igračima poput Romarija i Bebeta.

Ronaldo je na SP 1994. godine u Americi imao svega 18 godina, a obzirom na jaku konkurenciju u vidu Bebeta i Romarija, nije imao puno šanse da se dokaže na samom početku karijere. Ipak,

Njih dvojica su mi bili inspiracija, ali je Romario bio ku**** sin jer je nas mlađe igrače terao da mu čistimo kopačke ili donosimo kavu„, izjavio je Ronaldo.

Primetio je i Romario odmah koliki talenat leži u Ronaldu, pa je pokušao na sve načine da ga spreči da mu zauzme mesto.

Uoči jednog treninga koji je prethodio dvoboju Kopa Amerike prišao mi je i rekao da se pripremim da idemo u izlazak. Poručio mi je da je uzeo merdevine kako bi preskočili hotelski zid te da nas ispred hotela čeka taksi. U hotel smo se vratili u pet ujutro i sledećeg dana sam bio preumoran na treningu. Shvatio sam da je Romario to uradio namerno kako bi zauzeo moje mesto u prvih 11„, priseća se Ronaldo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje