subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rožerio Seni preuzeo brazilskog šampiona!

Legendarni brazilski golman Rožerio Seni (Rogério Ceni) danas je i zvanično postao glavni trener Flamenga. 47-godišnji strateg je sa aktuelnim prvakom Brazila potpisao ugovor na nešto više od godinu dana, do 31. decembra 2021. godine.

Seni je poslednji trenerski angažman imao u Fortalezi koju je vodio od septembra 2019. do novembra 2020. godine, kao i od novembra 2017. do avgusta 2019. godine, kada je prešao u Kruzeiro i tu se zadržao nešto više od mesec dana. Pod njegovim vođstvo “plavo-crveni“ su ukupno odigrali 102 utakmice i pritom ostvarili 49 pobeda, 23 remija i 30 poraza.

Njegov prvi zadatak na “Marakani“ će svakako biti da ekipu vrati u stabilnu formu, što dosadašnjem šefu stručnog štaba Domeneku Torentu nije polazilo za rukom, posebno u poslednja dva kola brazilskog šampionata u kojem su savladani od Sao Paula (1:4) i Atletico Mineira (4:0).

Flamengo će priliku da prekine crvenu seriju imati već narednog vikenda kada će na svom terenu dočekati trinaestoplasirani Atletiko Gojanense.


Naslovna fotografija: Youtube/Flamengo channel (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje