utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rubin potpisao četvoricu igrača Rostova!

Ruski premijerligaš Rubin iz Kazanja danas je potvrdio transfere čak četvorice igrača iz redova Rostova, golmana Džanajeva, levog beka Kudrjašova, štopera Granata i napadača Azmuna. Nikakvi detalji transfera, kao i potpisivanja ugovora, nisu poznati.

30-godišnji golman Soslan Džanajev za Rostov je nastupao od leta 2014. godine, kada je došao kao slobodan agent. Od tada je branio na ukupno 54 utakmice i pritom je primio 48 golova, a na čak 26 utakmica nije savladan. Tokom jesenjeg dela prethodne sezone bio je prvi golman ekipe sa 23 nastupa i 25 primljenih golova, nakon čega je pretrpeo povredu kolena.

30-godišnji levi bek Fjodor Kudrjašov plavo-žuti dres nosio je od januara prošle godine kada je kupljen od Tereka. Od tada upisao je ukupno 47 nastupa, uz 1 gol i 2 asistencije, a u pretodnoj sezoni odigrao je 36 utakmica.

30-godišnji štoper Vladimir Granat u biišem klubu proveo je nepunu godinu dana, s’ obzirom da je tokom prošlog avgusta stigao iz moskovskog Spartaka. Tokom prethodne sezone odigrao je ukupno 21 utakmicu i postao jedan od najstandardnijih defanzivaca.

22-godišnji centralni napadač Serdar Azmun u Rostov je stigao tokom 2015. godine prvobitno na pozajmicu iz Rubina, a nakon godinu dana transfer je zvanično bio kompletiran. Od tada “iranski Mesi“ ostvario je ukupno 77 nastupa, a postigao je 25 golova i 6 asistencija, dok je tokom prethodne sezone odigrao 41 utakmicu, postigao 12 i namestio 3 gola. Azmun je bio jedan od tri strelca u pobedi Rostova nad minhenskim Bajernom (3:2).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje