subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rubin potvrdio odlazak prvog strelca!

Nešto o čemu se ovih dana mnogo pričalo danas je dobilo svoju potvrdu: 28-godišnji brazilski napadač Žonatas Kristijan de Žezus (poznatiji samo kao Žonatas) napustio je redove ruskog premijerligaša Rubina iz Kazanja.

Prvi strelac Rubina tokom prošle, ali i tokom tekuće sezone, odlučio je da zbog slabije finansijske situacije kluba odlučio da raskine ugovor i da u narednom periodu pronađe novi angažman koji će po svemu sudeći biti nemački bundesligaš Hanover.

“Veoma sam tužan što se rastajem sa Kazanjom, veoma sam tužan što moram da odem iz Rubina, ali znate kakva je finansijska situacija kluba u ovom trenutku pa neću da ulazim u detalje. Prvo bih hteo da se zahvalim svim navijačima i svim ljudima koji su uz klub, koji su me sve vreme podržavali. Sa moje strane, uvek sam se trudio da dam maksimum i da pokušam da svom klubu, saigačima i navijačima donesem mnogo radosti. Ovo je bila vrlo teška odluka, ali se nadam da ću se nekada vratiti ovde“, izjavio je Žonatas.

Iskusni Brazilac je u redove Rubina stigao iz španskog Real Sosijedada tokom leta prošle godine, transferom vrednim 7 miliona evra. Tokom prošle sezone za ovu ekipu ostvario je 30 nastupa, a pritom je postigao 11 golova iz 2 asistencije i tako postao prvi strelac svoje ekipe. Nakon 5 odigranih utakmica u tekućoj sezoni Žonatas je uspeo da savlada protivničke golmane čak 4 puta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje