četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rukomet: Ništa od povratka u reprezentaciju nakon povrede

Halil Jaganjac, levi spoljni Nexea iz Našica, trebao se vratiti na Evropsko prvenstvo i biti na raspolaganju selektoru – Hrvoju Horvatu za poslednje 2 utakmice u grupi, protiv Islanda (ponedeljak) i Holandije (sreda). Međutim, igrač je testiran pozitivan na COVID.

Nažalost, pozitivan sam na COVID-19. Nikad do sada nisam imao koronavirus, ali valjda se i to moralo dogoditi. Ništa, sada ostajem u Rijeci sljedećih deset dana u izolaciji, a onda idem u Našice gdje me čeka nastavak sezone – rekao je Halil Jaganjac. Halil je napustio reprezentaciju posle susreta protiv Srbije. Zaradio je težak potres mozga.

Nisam čak dobio izravan udarac u glavu, već u vrat, ali mi se glava toliko zarotirala pa je došlo do potresa mozga. Iskreno, ničega se ne sjećam s te utakmice. Odmah sam se vratio u Rijeku, napravio pretrage i uspio sam se brzo oporaviti. Još me malo boli vrat, ali ništa strašno. Žao mi je što ne mogu pomoći dečkima, za mene je EP završen i sada čekam sljedeće veliko natjecanje – istaknuo je Jaganjac.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje