petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumuni nisu poznati po efikasnim susretima!

Sa početkom od 18 sati i 45 minuta na programu je utakmica 16. kola rumunske Lige 1 u kojoj će se sastati Universitatea Craiova i Sepsi.

Universitatea Craiova se trenutno nalazi na 2. poziciji, sa 32 osvojena boda, jer je od početka sezone ostvarila 10 pobeda, 2 remija i 3 poraza.

Sepsi, sa druge strane, na svom kontu ima skor od 7 pobeda, 6 remija i 2 poraza zbog čega sa ukupno 27 poena zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: U. Craiova – Sepsi Sf. Gheorge (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano efikasnim izdanjima, bar kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama s obzirom na to da su na poslednjih 9 susreta uspeli da postignu svega 11 pogodaka. To nam daje dosta mali prosek od 1,2 gola po meču pa ne čudi činjenica da smo svaki put mogli da vidimo prolaz tipa “0-2“.

Ukoliko mislite da će se niz neefikasnih partija nastaviti i nakon ovog duela, novi “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,60, dok se nešto rizičnija varijanta “1-2“ plaća kvotom 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje