utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunski prvoligaši nam donose neefikasan okršaj?!

Sa početkom od tačno 17 časova na programu je utakmica 1. kola rumunske Lige 1 u kojoj će snage odmeriti Sepsi i Universitatea Craiova.

Sepsi je prethodnu sezonu završio na 3. poziciji u okviru relegacione grupe, odnosno na 9. poziciji u generalnom plasmanu. U. Craiova je, sa druge strane, imala mnogo više uspeha, pa je sezonu završila na 2. mestu, sa 5 bodova manje od aktuelnog prvaka CFR Cluja.

Međusobne utakmice: Sepsi – U. Craiova (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, možemo da primetimo da ni Sepsi ni U. Craiova nisu bili preterano raspoloženi za postizanje golova. Od oktobra 2017. godine su se sastali ukupno 8 puta, a za to vreme su postigli samo 10 golova te ni jednom nismo videli “3+“.

Ako mislite da će rumunski prvoligaši i na ovoj utakmici biti “škrti“ na golovima, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,60. Pored toga, tip “1-2“ se plaća kvotom 1,90.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje