Ono što je bilo poznato već nekoliko dana, ovog ponedeljka je dobilo i svoju zvaničnu potvrdu. Aleksandar Mitrović i Vladan Milojević dobitnici su Zlatnih lopti FSS za 2018. godinu, a i jedan i drugi su ovu nagradu dobili po prvi put u svojim karijerama.

Srpski reprezentativac i napadač engleskog Fulama, Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg fudbalera na svečanosti održanoj u ”Kraun Plazi”, zahvaljujući fantastičnim izdanjima na klupskom i internacionalnom nivou.

– ”Jedno od najvećih priznanja u dosadašnjoj karijeri. Sav trud, rad i disciplina koju sam uložio, na kraju se vratilo. Lepo je kada vas cene u zemlji gde igrate, ali nema ništa lepše kada vas cene kod kuće, vaši ljudi. Prezadovoljan sam. Hvala svima u Savezu na čelu sa predsednikom. Vidim koliko truda ulažu da vrate srpski fudbal tamo gde mu je mesto. Ovo je bila jedna od najboljih godina u srpskom fudbalu, što na reprezentativnom, što na klupskom nivou. Mnogo pobeda, što se mene tiče, i nadam se da ću tako da nastavim”, rekao je Mitrović.

Sa druge strane, nakon velikog uspeha Crvene Zvezde na evro-sceni te odličnih rezultata u domaćim takmičenjima, prvenstveno Super Ligi, šef stručnog štaba Vladan Milojević poneo je priznanje najboljeg srpskog trenera.

– ”Imali smo veoma dobru godinu. Sledeće godine treba da budem još vredniji i nadam se da ćemo 2019. napraviti još bolje rezultate. Nisam od onih koji gledaju u prošlost. Hvala vam svima, najviše mojim igračima jer bez njih ne bih bio ovo što danas jesam. Zvezda je ove godine na najbolji mogući način predstavljala Srbiju. To nam treba u ovom trenutku. Podigli smo nivo našeg prvenstva, za koje tvrdim da je dobro iako može da bude bolje”, reči su najboljeg srpskog trenera tekuće godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here