subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ŠAKOTA – MAKSIMALAN OPREZ U ZADRU, SADA JE SVAKA VAŽNA

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u nedelju u jutarnjim časovima u Zadar, gde ih od 18 časova očekuje utakmica 11.kola ABA lige jtd sa domaćim istoimenim timom. Utakmica se igra u dvorani „Krešimir Ćosić“.

Crveno-bele u narednih 7 dana ponovo očekuje „ispunjen“ program pošto nakon utakmice u Zadru, igraju „dupli program“ u Evroligi, utakmice u Moskvi protiv CSKA i već u četvrtak duel sa Olimpijakosom u Beogradu.

Trener Crvene zvezde mts Dragan Šakota u prvi plan stavlja meč u Zadru:

Ekipu Zadra ne treba gledati kroz plasman na tabeli. Nije to ista ekipa u odnosu na veći deo prvogh dela sezone. Igraju mnogo brže, agresivnije, reagovali su na promenu trenera. U tom smislu rezultatski pobeda nad Olimpijom jeste iznenađenje, ali ne i u svetlu ovih promena koje sam naveo. Mi sa druge strane nemamo prostora više za loš rezultat, i svaku utakmicu moramo da gledamo kao veliko finale. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu, sa puno energije, dobro u odbrani“ rekao je trener crveno-belih koji će na dan utakmice imati kompletnu sliku na koga će moći da računa od igrača u Zadru.

Košarkaši Crvene zvezde mts vraćaju se u Beograd već u nedelju uveče, jer već u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima putuju za Moskvu gde ih očekuje utakmica 14.kola EL protiv prošlosezonskog osvajača takmičeja ekipe CSKA.


Tekst preuzet sa KK Crvena zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje