Advertisement
MaxBet

RK Vardar je napravio pravu senzaciju na F4 turniru u Kelnu, jer je makedonski klub imao ulogu autsajdera, ali je uspeo da osvojio naslov prvaka Evrope po drugi put u poslednje tri sezone.

“Crveno-crni” su imali brojnih problema ove sezone, pogotovo finansijskih, najavljivan je bio odlazak vlasnika kluba, Sergeja Samsonenka i egzodus ponajboljih igrača, ali je ruski biznismen nakon finala izjavio da stvari idu za sada u pravom smeru za opstanak makedonskog kluba.

“Svi govore o nekom kraju, ali zapravo ne znaju kompletnu situaciju. Ono što je jedino važno je da smo osvojili drugu evropsku titulu u tri poslednje sezone. Sada je potrebno da svi zajedno radimo na tome da uzmemo dogodine i treću titulu. Uvek sam verovao da možemo da uzmemo trofej, pitajte ljudu u klubu koji su sa mnom svakog dana. Moram priznati da je teško je održavati klub, jer toliko godina investiram u njega, potrebna mi je pomoć. Čekaju nas razgovori, pregovori, ali sve je to sada u drugom planu, vreme je da se radujemo postignutom uspehu“, izjavio je Samsonenko.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.