petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

San Francisko 49ers – Grin Bej Pekers – Najava meča

Čast da otvore deveto kolo NFL šampionata imaće San Franicskor 49ersi i Grin Bej Pekersi. Prema kladionicama, favorit u ovom meču je Grin Bej, a margina na poene je postavljena na 50,5.

San Francisko u deveto kolo ulazi sa skorom 4-4. U prethodnom kolu su doživeli težak porad od divizijskog rivala Sijetl Sihoksa, ali to nije bila najgora stvar. Najgore od svega toga jeste da je San Francisko ostao bez nekih bitnih igrača, a to su pre svega startni kvoterbek Džimi Garopolo i prvi tajt end tima Džordž Kitl. Garopolo je obnovio povredu skočnog zgloba i prema pisanju američkih medija neće igrati 4-6 nedelja. Što se Kitla tiče, on je nakon polomio kost u stopalu što znači da ni njega neće biti bar 4 nedelje. Užasne stvari se dešavaju San Francisku ove sezone, ali oni su i dalje u igri za plej of.

Na sve ove povrede treba dodati da je od ranije San Francisko ostao bez Nika Bose koji je vođa defanzivne linije i glavni igrač u tom pas rašu. Povređen je i startni trkač Rahim Mostert koji je osnova tog napada. Neće biti ni sjajnog hvatača koji je pored toga što je povređen zaražen i koronavirosom, te je stavljen na COVID listu. Glavni igrač u sekonderiju Ričard Šerman već neko vreme ne igra zbog povrede lista. Večeras neće igrati ni Trent Vilijams ofanzivni linijaš koji je zadužen da čuva kvoterbeka, jer je i on zaradio koronu.

Kada se sve te povrede saberu slobodno se može reći da San Francisko u ovom trenutku igra sa drugom ekipom i zaista će im biti teško sa ovako okrnjenim sastavom.

Što se Grin Beja tiče, oni u ovo kolo ulaze sa skorom 5-2. Doživei su jako težak poraz u prethodnoj rundi od divizijskog rivala Minesota Vikinga. Još jednom se pokazalo da kada igraju protiv iole jačeg tima pojave se problemi. Manjak hvatačkih opcija i nešto slabija odbrana očigledno prave problem Grin Beju.

Kada su izostansi u pitanju ni Grin Bej nije imun na njih. Oni će večeras biti maltene bez trkača, jer Džamal Vilijams sigurno neće igrati, a Aron Džons je pod velikim znakom pitanja. No, to nije ni privližno veliki problem kao problem sa kojim se suočava San Francisko.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Usled svih ovih silnih pobeda jasno je kao dan da je Grin Bej izraziti favorit. Za San Francisko ne igraju:

Prvi kvoterbek Džimi Garopolo
Startni trkač Rahim Mostert i drugi trkač Tevin Kolmen
Hvatači: Brendon Ajuk, Kris Tomson, Riči Džejms, Kendri Burn, Trevis Bendžamin, Dibo Semjuel i Dželen Hurd
Tajt endovi: Džordž Kitl i Džordan Rid
Ofanzivna linija: Trent Vilijams, Weston Ričburg, Ben Garland i Džejk Brendel

Odbrana: Di Ford, Ezekijel Ansa, Solomon Tomas, Kiko Alonso, Ričard Šerman

Kvota na Grin Bej je za samo nekoliko sati pala na mizernih 1,20 i to svakako nije vredno igranja. Ono što je po nama vredno igranja jesu under poeni, jer San Francisko sa ovako ojađenim napadom ne može postizati poene tokom cele utakmice. Margina je postavljena na visokih 49,5 poena što je mnogo. U ovakvoj situaciji, dovoljno je da jedan tim uprska sa napadačkom produktivnošću i ovaj meč ostaje u debelom underu.

Predlog za klađenje: Manje od 49,5 poena 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje