Advertisement
MaxBet

San Francisko će na svom Levi stadionu dočekati zahuhtale Los Anđeles Remse. San Francisko je prošle nedelje izgubio još jednu dobijenu utakmicu protiv Grin Beja pa je sad na skoru od jedne pobede i pet poraza. Sa druge strane, Los Anđeles Remsi su jedina neporažena ekipa u ligi i kako stvari stoje vrlo verovatno će takvo stanje i ostati posle sedme nedelje.

                                                      San Francisko:

San Francisko je u sezonu ušao sa velikim očekivanjima, ali od samog starta oni su bili osuđeni na neuspeh. U predsezoni su imali peh da im se povredi startni trkač Džerik Mekinon koji je pokidao prednje ukrštene ligamente. Sa povredom startnog trkača San Francisko je nekako uspeo da izađe na kraj, ali kada se povredio startni QB Džimi Garopolo koji je doveden da vrati San Francisko na staze stare slave, tu je bilo jasno da je ova sezona za San Francisko završena. Garopolo je kao i Mekinon pokidao prednje ukrštene ligamente i za njega je sezona gotova. Pored Garopola povredili su se igrači kao što su Ričard Šerman koji je doveden da dovede odbranu San Franciska u red, Met Breida i da ne nabrajamo sad sve.

No, i ovakav okrnjen San Francisko gotovo redovno igra neizvesne mečeve na jednu loptu. Glavni trener San Franciska Kajl Šenahan je ofanzivni mag, i kakav god sastav on ima, napad će funkcionisati. Da li je to dovoljno da se pobede Remsi? Pa mišljenja smo da nije, ali nema sumnje da će utakmica biti veoma zanimljiva.

Povrede i izostanci:

CB: Džimi Vard – povreda zadnje lože, upitan za ovaj meč
WR: Dante Petis – povreda kolena, neće igrati
CB: Ričard Šerman – povreda lista, upitan za ovaj meč
WR: Pjer Garson – povreda ramena, upitan za ovaj meč
DB: Kevan Vilijams – povreda ramena, upitan za ovaj meč
CB: Ahkelo Viterpson – potrez mozga, upitan za ovaj meč
DB: Marsel Haris – povreda zadnje lože, neće igrati
WR: Trent Tejlor – povreda leđa, upitan za ovaj meč
QB: Džimi Garopolo – povreda kolena, neće igrati
LB: Brok Kojl – potres mozga, neće igrati
LB: Dekoda Vatson – povreda zadnje lože, neće igrati
RB: Džerik Mekinon – povreda kolena, neće igrati
G: J.P. Flin – povreda kolena, neće igrati


                                                    Los Anđeles Remsi:

Četa Šona Mekveja melje sve pred sobom. Džared Gof zajedno sa Todom Grlijem čine neverovatan par i gledajući Remse tokom ovih 6 nedelja, stekli smo utisak da Remsi mogu da poentiraju bukvalno kada požele. Džared Gof je prebacio 1928 jardi uz 12 pasova za TD i 5 presečenih pasova. Tod Grli je bez ikakve sumnje najbolji trkač u ligi, a prošlog vikenda je istrčao oreko 200 jardi uz tri TD. Hvatački korpus koji činie Robert Vuds, Kuper Kap i Brendin Kuks zbirno imaju skoro 1500 uhvaćenih jardi što dovoljno govori kakav napad imaju Remsi.

Kada je odbrana u pitanju, ima tu dosta prostora za protivnike, ali oni su pod stalnim pritiskom, jer kao što smo već rekli Remsi veoma lagano dolaze do poena i to protivnici ne mogu da isprate.

Prošle nedelje pao je Denver, večeras će vrlo verovatno pasti i San Francisko. Kako stvari stoje samo neke teške povrede mogu da poremete Remse, jer zaista izgledaju kao celina neverovatno dobro, a protivnici još uvek nisu pronašli rešenja za njih.

Povrede i izostanci:

WR: Kuper Kap – povreda kolena, neće igrati
LB: Dominik Izli – povreda kolena, neće igrati
CB: Akib Talib – povreda zgloba, neće igrati
WR: Majk Tomas – povreda kuka, neće igrati
WR: Paroh Kuper – povreda zgloba, neće igrati
DB: Afloabi Daguda – upitan za ovaj meč
WR: Kendal Tomson – potres mozga, neće igrati
LB: Obo Okoronkvo – povreda stopala, neće igrati
DE: Morgan Foks – povreda kolena, neće igrati
CB: Kevin Peterson – povreda kolena, neće igrati
LB: Geret Sikels – neće igrati


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Mišljenja smo da ovde Remsi dobijaju meč, ali kvota na njihovu pobedu je mizerna. Druga opcija za koju smo se odlučili su over poeni. Remsi kao Remsi, sposobni su svima da daju 25+ poena, a San Francisko je kadar da postigne dosta poena. I sa ovako okrnjenim sastavom San Francisko često ide preko 20 poena i to sve zahvajujući sjajnom treneru Šenahanu koji ima maštovite napade. San Francisko možda nema šansi za plej of, ali sigurno će igrati maksimalno rasterećeno, i iz te rasterećenosti će pokazati koliko su dobri. Svi su ih potcenili protiv Grin Beja, a malo je falilo da taj meč i dobiju.

Dakle, uzdamo se u vrsan napad Remsa koji retko kad ide ispod 25+ poena, maštovit napad San Franciska, kao i nešto opušteniju odbranu Remsa koja nije baš toliko dobra za koliko je smatraju.

Predlog za klađenje: Više od 52,5 poena 1,85

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.