petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sančez: Anri i ja bismo bili savršen tandem

Aleksis Sančez trenutno je jedan od najboljih igrača u Premijer Ligi. Do sada je postigao 12 golova na 18 utakmica, i zabeležio je 7 asistencija.
Na listi najboljih strelaca lige, ispred njega nalazi se samo Dijego Kosta, koji briljira ove sezone.

Čileanac je bio prebačen sa svoje standardne pozicije krilnog napadača, na poziciju centralnog. Prvenstveno, razlog je bio taj što je centarfor Olivije Žiru bio povređen. Međutim, Sančez se jako dobro pokazao igrajući tu poziciju, pa je Venger rešio da ga ostavi na tom mestu, sve do poslednjeg meča, koji je Arsenal odigrao protiv ekipe VBA, i slavio rezultatom 1:0.
Deluje da su on i Mesut Ozil odličan par na terenu, ali Sančez smatra da bi još bolje bilo kada bi mogao da igra sa legendom kluba, Tijerijem Anrijem.

„Voleo bih da sam igrao u tandemu sa Anrijem,“ rekao je Aleksis.
„On ume da postigne gol, da odigra dupli pas, da zadrži loptu, da je prosledi. Konstanto bi on i ja smenjivali strane na terenu.
Anri je bio bolji „skorer“ nego što sam ja sada. Mislim da bih mu ja asistirao za svaki gol koji bi on postigao. Više bih bio za to da mu dodam, a on da prosledi loptu u mrežu.“

Naredni meč Arsenal igra protiv ekipe Kristal Palasa, koju je nedavno preuzeo Sem Alardajs. Ta utakmica na programu je sledeće godine, odnosno u nedelju, od 17h po našem vremenu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje