petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sančez: Dugujemo navijačima izvinjenje

Mančester Junajted ni ove sezone nije odigrao na očekivanom nivou, nisu uspeli da osvoje nijedan trofej, a pritom ostali su i bez plasmana u Ligu Šampiona, te je i ova sezona veoma razočaravajuća za fanove „Crvenih Đavola“.

Zbog slabih rezultata, na „udaru“ su se našli brojni igrači ovog kluba, među kojima je i Aleksis Sančez. Čileanski reprezentativac je ubedljivo najplaćeniji fudbaler u timu, ali je ove sezone odigrao svega 27 utakmica na kojima je postigao tek dva gola uz četiri asistencije, što je premalo za igrača koji na nedeljnom nivou inkasira 500.000 eura.

„Bila je veoma teška sezona, navijači su oni koji zaslužuju izvinjenje, jer vas uvek podržavaju bez obzira šta se događa. Ja lično nisam igrao onako kako sam očekivao zbog problema sa povredama. Izvinjavam se navijačima zbog toga što nismo ispunili naše ciljeve, jer ipak smo mi Mančester Junajted. Moramo da se zapitamo da li smo dali sve od sebe za ovaj dres. Siguran sam da će se Mančester Junajted jednog dana ponovo biti klub kakav je bio u eri Aleksa Fergusona“, rekao je Sančez.

Čileanac nikako nije opravdao visoka očekivanja koja je klub sa Old Traforda imao njegovim angažmanom, te je vrlo verovatno da će Sančez tokom leta promeniti klupsku sredinu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje