petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šardi je stara Novakova mušterija

Danas su na rasporedu mečevi trećeg kola na mastersu u Madridu. Dan ćemo započeti jednim singlom koji bi uz malo sreće mogao da nam donese profit. Radi se o meču u kojem će snage odmeriti Novak Đoković i Žeremi Šardi, a mi idemo na ubedljivu pobedu Đokovića.

Apsolutno savršen protivnik za ovaj deo takmičenja je Žeremi Šardi. To je igrač kojeg Đoković dobija bez problema, a trenutni H2H skor je 12:0 za Đokovića. Verovali, ili ne u tih 12 mečeva Šardi nije osvojio nijedan set. Ovo nikako nije slučajnost, jer Šardijeva igra baš pogoduje Đokovićevoj igri.

U čemu je caka Novakove dominacije protiv Šardija?

Caka je u tome što Đoković ima najbolji riterner na svetu. Od tog udarca sve počinje, jer Šardi ima ravan i jak servis bez velikih varijacija. Novak ima neverovatnu anticipaciju i kada počne da čita servise Šardija tu je kraj.

Kretanje Šardija na šljaci nije ništa posebno. Ovde je imao sreću da u prva dva kola igra protiv Ramosa Vinolasa i Švarcmana. Ramos Vinolas je imao brejk u trećem setu, a Švarcmana nećemo komentarisati, jer ono što on igra je na nivou rekretativca. Šardi može biti prezadovoljan učinjenim, u Madrid je došao bukvalno pred početak takmičenja, jer je igrao finale dubla na čelendžeru u Bordou.

Koa što smo već rekli kretanje je možda i najbitnija stavka kada je igranje na šljaci u pitanju, a Šardi se ne može pohvaliti time. Relativno „krut“ igrač, koji se izvlači na forhend što je više moguće. Bekend mu je duplo slabiji od forhenda i u dužim razmenama on protiv Novaka nema šanse.

Postoji tu i kompleks sigurno, jer kada te neko pobedi 12 puta, a ti ne osvojiš ni set, tom igraču ne može biti svejedno.

Mi idemo u pravcu undera, jer smatramo da su kladionice pogrešile barem za dva gema. Razlog za taj kiks jesu pobede Šardija koje ne pokazuju pravo stanje.
Margina zahteva da Novak napravi po brejk u setu što je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Manje od 20,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje