petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sari: Bio je nesporazum – Kepa: Poštujem trenera i njegov autoritet

Utakmica Liga Kupa između Čelsija i Mančester Sitija završena je slavljem “Građana“ nakon izvođenja jedanaesteraca, ali nema sumnje da je taj susret pao u senku događaja koji se dogodio u poslednjim minutima produžetaka.

Naime, Mauricio Sari bio je uporan u nameri da pred penal seriju umesto Kepe Arizabalage na teren uvede Vilija Kabaljera. Mladi golman se nije složio sa tim te je jasno odbio izmenu, što je naljutilo italijanskog stratega.

Ipak, u razgovoru sa klupskim medijima Sari je izneo svoju stranu priče, te je objasnio da je sve bio rezultat nesporazuma.

– “To je bio veliki nesporazum. Pomislio sam da ima grč i nisam hteo da bude na terenu pod tim okolnostima. Kepa je u pravu što je hteo da nastavi sa igrom, ali je način na koji je to učinio potpuno pogrešan.“

Sa druge strane, na tviter nalogu oglasio se i sam fudbaler.

– “Uznemiran sam i tužan jer nismo uspeli da osvojimo trofej, iako smo se do samog kraja borili sa sjajnom ekipom. Nastavićemo da radimo još jače i budemo bolji za naredne mečeve.

Takođe bih želeo da razjasnim neke činjenice o današnjoj utakmici.

Pre svega žalim zbog načina na koji se utakmica završila. Nije mi bila namera da odbijem bilo kakvu odluku treneru, a u pitanju je bio nesporazum. Trener je mislio da nisam u stanju da nastavim utakmicu, a moja namera je bila da mu objasnim da mogu da nastavim. Nesporazum je trajao sve dok doktori koji su mi pomagali nisu otišli do klupe da mu to i kažu. Imam puno poštovanje prema treneru i njegovom autoritetu.“

Ekipa Čelsija narednu utakmicu odigraće u sredu protiv Totenhema, kada ćemo videti da li će Arizabalaga i dalje čuvati mrežu “Plavaca“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje