četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sastali su se ukupno 9 puta i svaki put su postigli bar 3 gola!

U okviru 31. kola japanske J2 League odigraće se utakmica između ekipa Renofa Yamaguchi i V-Varena Nagasaki, koja je na programu od 12 sati po našem vremenu.

Renofa Yamaguchi se pred ovaj meč nalazi na 15. poziciji, sa ukupno 32 osvojena boda, a do sada je uspela da ostvari 8 pobeda, 8 remija kao i 14 poraza.

V-Varen Nagasaki, sa druge strane, ima 52 poena i zauzima 6. mesto na tabeli. Na prethodnih 30 utakmica ovaj tim je upisao 15 pobeda, uz 7 remija i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Renofa Yamaguchi – V-Varen Nagasaki (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 9 puta, u periodu od maja 2016. do maja 2021. godine, a interesantno je da smo na svakoj od tih utakmica mogli da vidimo bar tri pogotka. Njihovi golmani su za to vreme savladani čak 33 puta, što nam u proseku daje 3,67 gola po meču.

Ukoliko mislite da će Renofa Yamaguchi i V-Varen Nagasaki nastaviti sa ovim nizom, tip “3+“ možete odigrati po kvoti 2,15, a s obzirom na to da današnji gost nije pretrpeo niti jedan poraz (8 pobeda i 1 remi) možda vredi pokušati i sa nekom kombinacijom. Srećno!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje