petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Saudijci u proseku postižu 4,33 gola po meču

Ekipe Al-Ittihad i Al-Batin sastaće se u petak uveče, sa početkom od 21 sata i 10 minuta po našem vremenu, a u pitanju je duel 26. kola Saudi Professional League.

Al-Ittihad na današnju utakmicu stiže kao trećeplasirani tim na tabeli s obzirom od početka sezone osvojio 45 bodova i pritom ostvario 12 pobeda, 9 remija i 4 poraza.

Al-Batin, sa druge strane, ima samo 28 poena i zauzima 13. mesto na tabeli. Na prethodnih 25 utakmica ova ekipa je ostvarila 7 pobeda, 7 remija kao i 11 poraza.

Međusobne utakmice: Al-Ittihad FC – Al-Batin (www.flashscore.com)

Interesantan podatak u vezi sa prethodnim susretima ovih dveju ekipa jeste to da su Al-Ittihad i Al-Batin na poslednjih 6 međusobnih utakmica uspeli da postignu ukupno 26 pogodaka, zbog čega je prosek golova bio neverovatnih 4,33.

Samim tim, svaki put je bio dobitan tip “3+“ (1,55), ali “GG3+“, koji se danas plaća odličnom kvotom 2,05. Šta vi mislite, hoće li nam Saudijci i danas prirediti goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje