petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sautempton – Totenhem

Poslednja utakmica 18. kola Premier Lige odigraće se na stadionu „Saint Mary“ domu fudbalera Sautemptona na kome će ugostiti ekipu iz Londona, Totenhem Hotspura. Uoči ove utakmice „Sveci“ su na poziciji broj 8 na tabeli, dok su „Pevci“ petoplasirani tim engleskog fudbalskog šampionata.

Trener domaćih, Klod Puel na ovom duelu neće moći da računa na povređene fudbalere : Ostina, Hesketa, Pieda, Targeta, Mekartija i Klasija, dok strateg Totenhema, Mauriso Poketino neće imati na raspolaganju Lamelu, Aldevirelda i Jansena.

Sautempton ove sezone na svom terenu do sada je odigrao 8 utakmica i ostvario je skor od 4 pobede, 3 remija i 1. poraza uz 8 postignutih i 5 primljenih pogodaka. Sa druge strane, Totenhem u gostima ima učinak od po 2. pobede i poraza i 4 remija uz pozitivnu gol razliku 10:7. „Pevci“ na 5 poslednjih gostovanja u Premier Ligi ne znaju za trijumf, dok su „Sveci“ u seriji od 2. vezane pobede na svom terenu, obe ostvarene minimalnim rezultatom protiv ekipa Evertona i Midlsboroa.

Book-makeri blagu prednost daju gostujućem timu, kvota za njihov trijumf iznosi oko @2.65, dok se pobeda Sautemptona plaća kvotom od oko @2.95, a koeficient za nerešen ishod je oko @3.30.

U poslednjih 10 susreta između ovih rivala, Totenhem ima mnogo bolji skor, ostvario je 7 trijumfa, Sautempton je pobedio svega 2 puta uz jedan remi susret.

Kako će se završiti ova utakmica na „Saint Mary“ ostaje nam da vidimo i uživamo u njoj sa početkom od 20:45 u sredu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje