petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Savić u ponedeljak okuplja kandidate za reprezentaciju

Selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić, u ponedeljak će u Beogradu okupiti reprezentativce i kandidate za reprezentaciju iz domaćih klubova, koji će se u narednim danima pripremati za turnir, koji se od 27. do 29. januara igra u Podgorici, a pored Srbije i domaće Crne Gore igraće još SAD i Nemačka.

Na spisku su: Rističević Dimitrije (Novi Beograd), Dobožanov Lazar (Radnički), Mišovic Vladimir (Crvena zvezda), Ćuk Miloš (Novi Beograd), Mitrović Stefan (Partizan), Pjetlović Gojko (Oradea), Toholj Nebojša (Radnički), Velkić Petar (Šabac), Mitrović Petar (Novi Beograd), Subotić Gavril (Crvena zvezda), Radović Marko (Crvena zvezda), Radulović Marko (Radnički), Gogov Draško (Novi Beograd), Tomić Petar (Novi Beograd), Stanojević Nemanja (Radnički), Rašovic Strahinja (Radnički), Vučinić Đorđe (Šabac), Lukić Nikola (Radnički), Stojanović Ognjen (Šabac), Pljevančić Luka (Radnički), Jakšić Petar (Partizan). Od 25. januara ekipi će se pridružiti Stefan Živojinović i Viktor Rašović.

Veliki broj reprezentativaca se vratio klupskim obavezama, pošto je ovog vikenda nastavljeno prvenstvo u nekoliko zemalja.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje