Advertisement
MaxBet

Posle nedavne izjave da su šanse za titulu izgubljene, trener igrača Partizana, Savo Milošević je pred kup meč dao nešto drugačiju izjavu. Partizan se u sredu u okviru 1/16 finala Kupa Srbije, sastaje sa ekipom Vodojaže od 15 časova.

Izjava Miloševića: ,,Kup je izuzetno važan za nas iz dva razloga. Prošle sezone smo imali dosta uspeha u njemu. Na neki način je spasavao Partizanovu sezonu ili sezone u prethodnim godinama. Moramo i ove godine maksimalno da se posvetimo ovom takmičenju. Drugi razlog je to što ćemo igrati sa ekipom i igračima koji nisu igrali puno u dosadašnjem toku sezone i to će biti prava provera da pokažu koliko možemo da računamo za njih u narednom periodu. Bez obzira na snagu protivnika, za nas je ova utakmica jako bitna i takav će biti i pristup. Pojasniću samo jednu stvar: to što sam rekao, da je nemoguće da očekujem borbu za titulu u ovim okolnostima, i dalje mislim isto. Ali, to ne znači da odustajemo, niti imamo pravo na to, niti to smemo da uradimo. Ni kao profesionalci, niti to sme da bude odnos prema klubu i navijačima. To ne znači da ćemo odustati od titule, trudićemo se da budemo još bolji i još jači”

U timu Partizana neće biti Rajka Brežančića i Zorana Tošića zbog povreda, kao i mnogih reprezentativaca koji su sa svojim selekcijama, pa će biti zanimljivo videti sastav Partizana u ovom meču!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.