petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Schneiderlin će od sad nositi plavi dres!

Doskorašnji vezista Mančester Junajteda, i Francuske reprezentacije, Morgan Schneiderlin, pojačao je redove Premijerligaša Evertona. Prema navodima izvora, suma ovog transfera iznosiće oko 22 miliona funti.
Ovaj 27-godišnjak odradio medicinske preglede u sredu, a očekuje se da bude oficijalno predstavljen u četvrtak. On će ponovo biti u timu čiji je menadžer Holanđanin Robert Kuman. Njih dvojica su ranije sarađivali u Sautemptonu.

Francuz je u Junajted došao leta 2015. godine, kada je tim vodio Luj van Gal. Međutim, uspeo je da započne svega 25 mečeva za ovaj tim do sada.
Sadašnji menadžer Mančestera, Žoze Murinjo, ranije je izjavio kako neće stajati na putu Schneiderlinu ukoliko ovaj odluči da ide iz kluba.

„On je sjajan profesionalac. Fantastičan dečko, veoma iskren i otvoren,“ rekao je Murinjo kada su ga pitali o Morganu.

„Tako da moj odgovor je sledeći: Ukoliko je ponuda dovoljno dobra za igrača kakav je Morgan, i naši čelnici je odobre, neću stati na put realizaciji transfera.
A vrlo je verovatno da će do njega i doći.“ – dodao je Žoze.

Pored Schneiderlina, šuška se da je Everton zainteresovan za još jednog fudbalera Mančester Junajteda. U pitanju je Memfis Depaj.
Videćemo da li će popularne „Karamele“ uspeti da dovedu i njega u svoje redove.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje