petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako se suprotsaviti timu u odličnoj formi bez punog rostera!?

Od 21 sat se u okviru košarkaške Evrolige igra susret između ekipa, Valensije i Panatenaikosa, a u pitanju je 15 runda ovog takmičenja.

Valensija se nalazi na 15. predposlednjem mestu sa skorom 3 pobede i 10 poraza. Na svom terenu imaju skor 2 pobede i 4 poraza. Pored loše forme u koju su upali, tim ima i puno problema sa povredama što dodatno doprinosi lošijim rezultatima. Za danas se kao povređeni vode Vives, Diot, Sergi Garcia, Sastre i Williams, a uz to jedan od najboljih igrača tima Bojan Dubljević je bez treninga cele nedelje, ali će se verovatno naći u protokolu meča.

Panatinaikos ponovo podseća na dana stare slave, trenutno sa u 3.mestu i imaju skor 10 pobede i 4 poraza. Na gostovanjima imaju skor 3 pobede i 4 poraza. Od poslednjih 14 mečeva u svim takmičenjima slavili su na čak 13. Za danas najverovatnije u sastavu neće biti Kalatesa, ali su svi ostali igrači spremni za meč.

Smatramo da su gosti trenutno kvalitetniji tim i da će iskoristiti svoju dobru formu i lošu formu i povrede domaćina. Kvota u kladionici Max bet na pobedu Panatinaikosa je 1,75.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje