petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Selektor Argentine objavio spisak igrača iz inostranstva za mečeve sa Španijom i Italijom!

Selektor Argentine, Horhe Sampaoli objavio je spisak igrača za mečeve koje će selekcija odigrati sa Italijom (23.mart) i Španijom (27.mart), ali se zasada na njemu nalaze samo igrači iz inostranih klubova, dok će dodatnu listu obajviti nešto kasnije, ali se svakako očekuje da se na njoj nađe ima ekstra talentovanog napadača Rasinga, Lautara Martineza, koji je u prvom kolu Kopa Libertadores takmičenja postigao het trik protiv brazilskog Kruzeira.

Na spisku igrača su: golmani: Romero (Mančester Junajted), Kabaljero (Čelzi), Guzman (UANL) ; odbrana: Fazio (Roma), Tagliafico (Ajaks), Mercado (Sevilja), Funes Mori (Everton), Maskerano (Hebei), Roho (Mančester Junajted), Otamendi (Mančester Siti); sredina terena: Paredes (Zenit), Biglja (Milan), Peroti (Roma), Di Marija (PSŽ), Akunja (Sporting), Lo Celso (PSŽ), Lancini (Vest Hem) i Salvio (Benfika); napad: Aguero (Mančester Siti), Iguain (Juventus), Mesi (Barselona).

Ukoliko se zna da nisu pozvani Dybala, Ikardi, Alario, Perez, Pastore, Mamana, Insua, Krenevite, Tevez, Laveci, a da pozive tek očekuju mladi Pavon, Martinez i Bustos, jasno je da je ovo jako moćan tim koji može da napadne svetsku titulu. Šta vi mislite o timu Argentine!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje