Advertisement
Iako je rok za objavljivanje širih spiskova igrača za selekcije koje će učestvovati na Svetskom prventvu u Rusiji tek krajem maja, selektor Brazila, Adenor Leonardo Bacchi poznatiji kao ,,Tite” saopštio je kojih 16 igrača će se sigurno naći na spisku od 23 igrača koji će braniti boje ,,karioka” na najvećoj fudbalskoj planetarnoj smotri.

Od trojice golmana koliko mora da ih bude na spisku, sigurni su Becker Alison, koji nastupa za Romu, kao i Ederson, golman Mančester Sitija.

Mesta u odbrani, za sada su osigurana za Dani Alveša (PSŽ), Markinjosa (PSŽ), Žoao Mirandu (Inter), Marsela (Real Madrid) i Tijaga Silvu (PSŽ). U veznom redu svoja sigurna mesta imaju Kasemiro (Real Madrid), Renato Augusto (Beijing Gouan), Paulinjo (Barselona), Koutinjo (Barselona), Fernandinjo (Mančester Siti) i Viliam (Čelzi).

Što se tiče napadača, zna se da ćemo na prvenstvu gledati sledeće igrače: Neimar (PSŽ), Gabriel Žesus (Mančester Siti) i Firmino (Liverpul)

Brazil je u grupi sa Švajcarskom, Kosta Rikom i Srbijom, a već najavljeni tim svakako da je najveći favorit ne samo u grupi već i za osvajanje šampionata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here