Advertisement
MaxBet

Drugi polufinalni par u ženskom delu turnira čine Amerikanca Serena Vilijams i Čehinja Barbora Zahvalova Stricova.

Jasno je kao dan da je Serena Vilijams danas veliki favorit, a kladionice su postavile kvote kao da se pitaju samo kojim će rezultatom Serena dobiti meč. Iskreni da budemo, potpuno se slažemo sa kladionicama, jer je danas Serena veliki favorit. Ukoliko bi se desilo da Amerikanka eventualno ispadne, to bi bilo mega mega iznenađenje, ali teško će se tako nešto desiti.

Ovde nema potrebe da se nešto dublje analizira meč. Prosto, mi ne vidimo čime bi Stricova mogla da parira favorizovanoj Amerikanki. Omalena Čehinja nema jak servis, nije ofanzivno nastrojena i bez ove dve stavke protiv Serene Vilijams ona nema šta da traži.

Pored servisa i ofanzivne igre, Stricova nema iskustva u ovakvim mečevima kada je singl u pitanju. Ona je poznata kao temperamenta teniserka, koja vrlo brzo potone kada joj ne ide, a sa takvom glavom teško da se može protiv Serene.

Da bi se pobedila Serena Vilijams mora mnogo toga da se poklopi, a najbitnija je snaga. Stricova je na putu ka polufinalu imala mnogo teških mečeva u kojima se praznila što fizički što emotivno. Sve to na kraju dođe na naplatu u ovakvim mečevima kada svi očekuju od vas mnogo, a vi ste ostali bez goriva u  rezervoaru.

Mi smo se odlučil za under gemove, je margina traži da Serena Vilijams napravi brejk po setu, a to je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.