četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja Serija A sa nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

15h Monca-Kremoneze

Monca u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Verone. Tim remijem su ostali na 12tom mestu na tabeli. Od opasne zone su udaljeni 14 bodova, tako da tih briga nemaju. Mada njihov cilj i nije bio samo opstanak, već što bolja pozicija na tabeli na kraju, ako je suditi po investicijama i količini dovedenih igrača. Na dobrom su putu da budu u top 10 što bi bio dobar rezultat,ali i odličan zalet za narednu sezonu u kojoj planiraju da izađu u Evropu, ako je verovati vlasnicima kluba, kontroverznom dvojcu Galijani-Beluskoni. Njihov cilj je da se Monca kroz par godina bori za skudeto. Videćemo… Elem, da se vratimo na ovu sezonu. Monca igra jako dobro, pogotovo od kada ih je preuzeo ambicioznim mladi Paladino. Posebno dobro igraju na domaćem terenu i zanimljivo je da najbolje igre pružaju u terminu od 15h. Od maksimalnih 18 bodova koliko su mogli uzeti u tom terminu oni su uzeli čak 16, što najbolje opisuje sve gore navedeno. Ovaj meč se igra baš od toliko sati….

Sa druge strane imamo ekipu Kremonezea, ušli su u isto vreme u ligu kad i Monca,ali se nalaze u totalno drugačijoj situaciji. Dok se Monca bori za top 10, Kremoneze se bori za opstanak, tj s obzirom na situaciju, bolje da se kaže da se bore da ostave što bolji utisak na kraju sezone gde će se verovatno preseliti u Seriju B. Imaju samo 1 ostvarenu pobedu od početka sezone, jednu od najgorih odbrana,ali i jedan od lošijih napada. Nalaze se na pretposlednjem mestu a čak 12 bodova manjka od prve ekipe koja je van opasne zone. Dakle, gotovo nemoguća misija je pred njima. Jedino s čim mogu da se pohvale jeste kup, gde su dogurali do polufinala. Sve ostalo je jako loše. U ovo kolo ulaze nakon poraza kod kuće od Fiorentine.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Caldirola, Mari, Izzo; Birindelli, Pessina, Sensi, Augusto; Ciurria; Caprari, Petagna

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Bianchetti, Vasquez, Ferrari; Sernicola, Benassi, Pickel, Meite, Valeri; Okereke, Dessers

Predlog: Monca je favorit na ovom meču i mogla bi da da nekoliko golova. Na prvom meču su dali 2 komada u gostima, mogli bi to sada da učine i na svom terenu.

Tip: domaćin 2+ @ 1.95

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje