sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva meča italijanske Serije A.

18h Kaljari-Parma

Kaljari je u velikim problemima. U seriji su od 6 mečeva bez pobede, u tih 6 mečeva imaju samo jedan osvojen bod i to je zaista loše. Ne brine trenera Marana samo ta serija poraza, već i način na koji su ih doživeli. Naime, Kaljari je postao nekako, anemična ekipa, ne stvaraju previše šansi, ne postižu golove, baš loše igraju. Ukoliko nastave sa ovakvom igrom na kraju će doći u situaciju da se bore za opstanak. Oduvek je njihov zaštitni znak bila igra na domaćem terenu,ali sada su i to izgubili. Zaista loša situacija.

Gostuje im ekipa Parma. Parma igra jako dobro ove sezone. Skinuli su skalpove nekolicini jakih ekipa iz lige i sa pravom se nalaze na sredini tabele. Jeste da su izgubili u prošlom kolu od Intera na svom terenu,ali to ne umanjuje njihove uspehe. Glavno oružije ove ekipe jesu ubitačni kontra napadi preko Žervinja i Inglesea. Igraju donekle kao Lester u šampionskoj sezoni. Čekaju protivnika i onda ga preseku sa kontrom. Takva igra bi pogotovo mogla da bude dobitna na ovom meču,jer Kaljari prosto mora da napadne,oni nemaju šta više da čekaju.

Predlog: ovo bi mogao da bude jedan dobar meč za golove, pobednika je jako teško prognozirati.


20:30h Atalanta-Milan

Kakav duel nas očekuje danas u Bergamu. Duel dva napadački preporođena tima.

Atalanta igra sjajno. Oni su u najboljoj formi u Seriji A. Napad im igra gotovo savršeno. Duvan Zapata je u strahovitoj formi, najbolji je strelac Serije A i velike su šanse tu i da ostane ukoliko ovako nastave. Odbrana im je malo slabiji deo tima, videlo se to protiv Spala,ali sva sreća pa napad uspe i to da pokrije. S obzirom da nemaju obaveze u Evropi i da mogu da se u potpunosti skoncentrišu na ligu, ne bi trebalo da začudi ako Atalantu sledeće sezone vidimo i u Ligi Šampiona. Sa ovom igrom to definitivno zaslužuju.

Milan igra takođe kao preporođen. Pijatek igra sjajno, tri meča na sva tri je bio strelac, dovoljno da počnu poređenja sa slavnim napadačima koji su nosili ovaj dres. Ipak,nije Milan samo Pijatek, ima tu dosta mladih dobrih igrača. Treba pohvaliti i formu odbrane, pre svega Donarume koji je počeo zaista sjajno da brani. Milan konačno liči na tim kakav bi navijači voleli da bude. Svetla budućnost je pred ovom ekipom ako ostane na okupu nekoliko godina.

Prognoza: Duel dva sjajna napada obećava golove. S jedne strane Zapata, sa druge Pijatek, golova mora da bude.


Tipovi:

Kaljari-Parma GG @ 1.95 (2:1)

Atalanta-Milan GG3+ @ 2.10 (1:3)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje